Kesän 2016 yleisurheilukoulut

Jalas järjestää kesällä seuraavat yleisurheilukoulut ajalla 6.6.-25.7.2016:

- Yleisurheilukoulu 8 vuotta täyttäneille ja vanhemmille maanantaisin 15-16.30 sekä torstaisin klo 16.30-18. Hinta 35 € Jalaksen jäsenille, 40 € muille. RYHMÄSSÄ TILAA.

- Yleisurheilukerho maanantaisin 5-7-vuotiaat klo 16.30-17.30. Hinta 25 € Jalaksen jäsenille, 30 € muille. RYHMÄ TÄYNNÄ.

- Yleisurheilukerho keskiviikkoisin 5-7-vuotiaat klo 16.30-17.30. Hinta 25 € Jalaksen jäsenille, 30 € muille. RYHMÄSSÄ TILAA.

- Perheliikuntakerho keskiviikkoisin 17.30-18.30. Perheliikuntakerhossa lapset liikkuvat oman aikuisen kanssa vetäjän johdolla. Oma aikuinen voi olla äiti, isä, kummi, mummi, pappa tai muu turvallinen, tuttu aikuinen. Perheliikuntakerho on tarkoitettu ensisijaisesti pienille, ei vielä yu-kerhoikäisille lapsille, mutta kaiken ikäiset sisarukset ovat tervetulleita mukaan. Hinta 20 € per perhe. RYHMÄSSÄ TILAA.

Tiedustelut jalas.yleisurheilu @ gmail.com.

Huom! Yu-koulun ja yu-kerhon hintaan sisältyy kiva yleisurheilukoulut-paita! Ilmoita lapsesi paidan koko osoitteeseen jalas.yleisurheilu @ gmail.com samalla kun ilmoittaudut!

Ilmoittautuminen kaikkiin ryhmiin etukäteen jalas.yleisurheilu @ gmail.com.
Ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Noudatattehan ikärajoja!

Mukaan harkkoihin kelin mukaiset treenivaatteet, lenkkarit ja juomapullo jossa vettä.

Maksuissa sisaralennus 5 € halvemmasta maksusta.

Lajivalmennus 10 vuotta täyttäneille ja vanhemmille

- Päivin harkat: pikajuoksu-, loikka- ja pituushyppyvalmennus 10-vuotiaille ja sitä vanhemmille torstaisin klo 12.30-14.00, vetäjänä Päivi Huhtakallio. Voit ottaa harkkoihin piikkarit (ei pakolliset).

- Muita lajitreenejä tulossa myös, seuraa ilmoittelua!

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

Huomio! Jaoston toimintaa osallistuvilta edellytetään Jalaksen jäsenyyttä - maksuohjeet. Muiden seurojen jäseniltä eri osallistumismaksu kuin Jalaksen jäseniltä.

Vanhemmat ovat vastuussa siitä että toimintaan osallistuvilla on asianmukainen vakuutus. Yleisurheilulisenssin omaavat ovat vakuutettuja lisenssillä myös seuran järjestämässä toiminnassa (yu-lisenssin maksuohje). Varmista omasta vakuutusyhtiöstäsi, että lapsivakuutuksesi kattaa myös yleisurheilutoiminnan.