Jalaksen hallikisat junioreille

Oma Sp:n arvonnassa 50 € lahjakortin Vilposelle voitti Lauri Kokko! Pankin väki on ilmoittanut voittajalle.

~ ~ ~ ~ ~ Oma Jalas hallikisat Kuplalla 9.4. klo 12 ~ ~ ~ ~ ~

Tervetuloa Jalaksen junnujen hallikisoihin 9.4. klo 12.

Sarjat ja lajit:

T/P5: pikajuoksu ja pituushyppy
T/P7: pikajuoksu ja pituushyppy
T/P9: pikajuoksu, pituushyppy ja kuulantyöntö
T/P11: pikajuoksu, pituushyppy ja kuulantyöntö
T/P13: pikajuoksu, pituushyppy ja kuulantyöntö
T/P15: pikajuoksu, pituushyppy ja kuulantyöntö
(Käytössä muovikuula.)

Osallistumisoikeus Jalaksen jäsenillä (ohje). Mukaan pääsee vain ennakkoilmoittautumalla pe 7.4. klo 21 mennessä osoitteeseen: jalas.yleisurheilu @ gmail.com. Ilmoita lapsen nimi, syntymävuosi sekä lajit joihin hän osallistuu.

Maksu? Kisat ovat ilmaiset Jalaksen jäsenille. Hoidathan jäsenmaksun kuntoon!

On tärkeää noudattaa annettua ennakkoilmoittautumisaikataulua. Vain tällä tavoin pystymme laatimaan realistisen aikataulun ja saada kisat vietyä läpi kunnialla. Seurakisojen tapaan, toivomme vanhemmilta aktiivista osallistumista myös toimitsijan tehtäviin. Aikataulu julkaistaan tällä sivustolla lauantaina 8.4.

5-7-sarjalaisten pikajuoksut hallissa, isompien pikajuoksut käytävällä.

Palkinnot:
5- ja 7-sarjoissa palkitaan molemmissa lajeissa 6 parasta.
9-15-sarjoissa palkitaan kussakin lajissa 3 parasta.

Paikalla myös kioski jossa myynnissä myös arpoja, luvassa hienoja palkintoja! Pika-arvonnan lisäksi yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan Oma Sp:n lahjoittama 50 € lahjakortti Vilposelle!

Tervetuloa!