Lasten Oma suunnistuskoulu 2017

Lasten Oma suunnistuskoulu alkaa ma 8.5.2017 Kiuaskalliolla klo 17.30

Lasten Oma suunnistuskoulu järjestetään toukokuun neljänä maanantaina alkaen 8.5.2017 kello 17:30-19:00 Kiuaskallion Viipaleella. Koulu sopii parhaiten kouluikäisille ja heidän vanhemmilleen, jotka haluavat oppia suunnistuksen alkeita.Tiukkoja ikärajoituksia ei kuitenkaan ole. Pienimmille osallistujille suosittelemme mukaan vanhempia. Viimeinen kerta on 29.5. Kärjenmäen kodalla. Koulussa käydään läpi suunnistuksen alkeita, kartan lukua ja metsässä liikkumista turvallisissa olosuhteissa. Jos et pääse ensimmäisellä kerralla mukaan, voit tulla seuraavillakin kerroilla. Varusteet: ulkoiluvaatteet ja -kengät (märällä kelillä kumisaappaat).

Koulua sponsoroi Parkanon Säästöpankin Säätiö ja koulu on tämän ansiosta ilmainen kaikille. Suunnistuskoulu on osa Jalasjärven Jalaksen toimintaa ja toivomme että osallistujat maksavat Jalaksen jäsenmaksun.

Koulun vetäjinä toimivat Jukka Virnala, Hanna Ala-Kasari, Jarno Leppälä, Kimmo Hilli ja Anttoni Hilli.

Tervetuloa suunnistuskouluun!

PS. Osallistumiset kerryttävät iltarastipassin merkintöjä. Kahdeksalla merkinnällä suunnistusjaosto tarjoaa Kinon elokuvalipun.