Maastohiihto

HIIHTOKOULU ALOITTAA!

Jalaksen hiihtokoulu noin 6-12 vuotiaille jatkuu TIISTAISIN  klo 17.30-18.30  ampumahiihtostadionin alueella.

Vetäjinä toimivat Outi Simola, Lotta Viitala, Jonna Alkula ja Emma Autio. Lisätietoja saat Outilta, puh. 040 766 5384. Hiihtokoulun maksu 30 € talvikaudella 2016-2017. Maksuohjeet saat Outilta.

Sarjakilpailuihin ja hiihtokouluun osallistuvat:   ostakaa 15 €:n Skipassi täältä => (ryhmävakuutusturva). Seuran järjestämiin kerhoihin ja kisoihin ei voi osallistua ilman Skipassia tai lisenssiä.

Jalaksen hiihtäjät!

Kilpailuihin ilmoittautuminen kuluvalla kaudella:
- viimeistään maanantai-iltaan mennessä
- tekstiviestillä: 050 597 0298
- tai sähköpostilla: paula.viinamaki_at_gmail.com
- tai soittaen:  050 597 0298
- Seura hoitaa osallistumismaksun
- kilpailulisenssiasiat kuntoon (http://www.hiihtoliitto.fi/lisenssit/skipassit/)
terveisin Paula Viinamäki

EPhiihto, kilpailukalenteri